Polljabber, en ny kul norskutviklet app for iPhone og iPad!

Det er alltid spennende med nye norske apper og vi lar utvikleren selv presentere appen under bildet.

polljabber for iphone

 

Hva gjør denne appen? Først og fremst er det utrolig enkelt å komme i gang. Du logger inn med din Facebookkonto for å bli registrert. Deretter kan du starte å sende spørsmål til de du er venner med på Facebook som også har appen installert.

Dess ?ere venner du har som har appen, jo ?ere kan du sende en melding til. Du trenger derfor ikke søke opp personer og legge de til i appen, siden du allerede har gjort denne «jobben» på Facebook. Dette skjer utomatisk. Og du får også varsel når venner av deg tar i bruk appen.

Men å sende meldinger til venner kan en jo gjøre på Facebook, Skype, iMessage, SMS, Twitter og andre medier? Hva er da vitsen med dette? Jo. Det som er spesielt her er at en kan sende spørsmål med alternativer. Altså kunne sende spørsmål som en meningsmåling. En og samme melding kan sendes til inntil 20 personer. 10 om en velger gratisversjonen. En får opp en gra?sk visning av resultatet når vennene svarer. Og deretter kan en se hvem som har svart hva.

Det ?nnes 3 måter å stille spørsmål på: En meningsmåling der mottakeren må velge et alternativ, et spørsmål som mottakeren må rangere, eller en quiz, der mottakeren enten svarer riktig eller galt.

Hensikten med dette er at terskelen skal bli lavere for å sende direkte spørsmål til venner som en kanskje ikke tørr sende spørsmål til ellers. Samtidig som en vil kunne få ærlige svar på sine bilder og spørsmål. Siden en sender samme meldingen til gjerne ?ere personer blir det på en måte legitimt å kanskje sende dristige spørsmål. Det er også en ypperlig erstatning for det som enkelte av oss gjorde på skolen, nemlig å sende lapper i timene
til hverandre der en satte opp liste over hvem som feks var den kjekkeste
gutten/jenta.

En ?n måte å skaffe seg oversikt over sin egen popularitet.

Samtidig vil mottakeren kunne velge å like/mislike et spørsmål, slik at det blir lett å ?nne ut hvor grenser går for enkelte mottakere.

Og du – en står fritt til å ikke svare på spørsmål en ikke ønsker å svare på!

Du finner appen her i Norske App Store!

 

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss