iPhone og iPad som betalingsterminal!

Med den svensk-utviklede løsningen iZettle kan du gjøre din iPhone og iPad til en mobil betalingsterminal.

Vi har vært så heldig å få bli en betatester av betalingsløsningen iZettle. Lansering av løsningen i Norge forventes å skje i løpet av noen uker. Du kan også bli en beta-tester, se lengst ned i artikkelen.

Det finnes mange gode og praktiske bruksområder for denne løsningen. Det er bare å tenke på alle de gangene man splitter regningen på en restaurant, nå kan hver enkelt betale sin andel direkte til deg på din iPhone med sitt kort. Vips, du har pengene dine inne på konto. Eller det kan være når du har solgt noe du skal ha oppgjør for; sofaen eller TV’n. Mulighetene er mange.

Du kan også definere og legge inn produkter med bilder og beskrivelser som vil framkomme i betalingsterminalen. På denne måten kan betalingsterminalen fungere som din egen mobile butikk.

I et samfunn hvor stadig fler bruker mindre kontanter og mer kort, er dette en løsning vi har bruk for. Det er alltid et godt utgangspunkt når man utvikler noe nytt.

Du er heller ikke avhengig av selve kortleseren i denne løsningen, da du via iZettle-appen også kan taste inn kortopplysningene direkte og betale på den måten (litt mer knotete).

Via iZettle-appen registrerer du deg og aktuelle konti før du tar den i bruk.

For å kunne bruke iPhone som betalingsterminal via iZettle må du akseptere at iZettle tar en prosentandel av transaksjonen som gjennomføres. Det er det iZettle skal leve av.

Vi har god tro på et dette vil bli en populær løsning for iPhone-brukere i Norge. Terskelen for å ta i bruk løsningen er lav og bruksområdene er mange.

Appen for beta-testere er tilgjengelig i norske App Store, du kan laste den ned her!

Leave a reply

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss