Om oss

iPhoneNorge.com er en blogg som skal gi deg nyttig og riktig informasjon om det som skjer med iPhone  og dertil hørende apps og tilbehør. Dette gjelder både internasjonale apps og de som er spesielt utviklet for det norske markedet.

iPhoneNorge.com vil også gi deg andre relaterte nyheter i forhold til iPhone. Det kan være om nye modeller eller nye versjoner av operativsystemer. Råd og tips til de som skal kjøpe iPhone, og selvfølgelig presentasjoner av iPhone med tilhørende OS, Apps og tilbehør.

Vi som driver denne bloggen har mange års erfaring fra IT-bransjen internasjonalt og nasjonalt, med spesiell fokus på programvare (apps).

Hvorfor startet vi denne bloggen?

iPhone har en voldsom popularitet i Norge. Dette er produktet alle vil og skal ha! Det vil derfor også være behov for å orientere seg om hvordan man best mulig gjør nytte av investeringen sin. Den informasjonen vil vi at alle som kjøper iPhone skal finne her.

Hvordan kommer man i kontakt med iPhoneNorge.com?

iPhoneNorge.com eies av Nils Petter Liljedahl og du kan benytte følgende epostadresse for å komme i kontakt med oss; nilspetter.pappafar.liljedahl@gmail.com

Sollerudveien 19a

0283 Oslo

Personvern | Ansvarsbegrensning | Om oss